Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek

 Üdvözlöm a Szőke Security Tech. oldalán!

WP Sorozat PowerG technológiával

A DSC WP8010 az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpont a 2-irányú PowerG technológiával, amely a kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket.

A DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.

 

Kamerás rendszerek

 

Kapcsolat

 

   
 
    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                                                                                                                             
    Tel.: 06 30 905-8958
 
 
 
 
 
20. 09. 23

Szőke István vagyok, Szőke Security Tech. tulajdonosa. Az informatikával való kapcsolatom, egészen 1993-ig vezet vissza. Mindig is érdekelt a frissen megjelenő informatikai rendszerek működése. Így jutottam el az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek irányába is, amelyek telepítésével 2010 óta foglalkozom egyéni vállalkozás keretén belül.

Izgalmasnak találtam, hogy mennyire összetett feladat ezeket a rendszereket telepíteni, felprogramozni, tehát életre kell őket kelteni.

Úgy gondolom, hogy az értékek megóvása egy rettentően fontos bizalmi feladat. Ezért én nagy hangsúlyt fektetek tevékenységem ezen területére is, hiszen tudom mennyire körülményes egy idegen embert beengedni a személyes terünkbe.

Tapasztalatom, hogy igen problémás manapság korrekt szakembereket találni megfizethető, fix áron, legyen az bármely területe a szolgáltatóiparnak. Ezért kínosan ügyelek arra, hogy én magam soha nem ne essek ebbe a hibába. Alapelvem az, hogy a helyszíni felmérést követően tartom magam a megbeszélt feltételekhez a munkavégzés során, így a megrendelőt nem érhetik kellemetlen meglepetések.

A friss szakmai tudás megszerzése szinte a szenvedélyem, ezért rendszeresen részt veszek a munkám során használt termékek forgalmazói által szervezett tréningeken, oktatásokon. Az ott megszerzett tudást kicsi, ám de annál szakképzettebb csapatomnak is mindig átadom.

Fontosnak érzem elmondani, hogy a megrendelések teljesítését egyelőre csak délután illetve hétvégén tudom elvégezni, de úgy gondolom, hogy ez így talán ideális is, mivel a megrendelőnek emiatt nem kell szabaddá tennie magát napközben, így a szabadságok is megmaradnak.

Szívügyem a környezettudatosság, ezért gondoskodom a munkavégzés során lecserélt készülékek, keletkező hulladékok szakszerű kezeléséről is, ilyen formában hozzájárulva környezetünk megóvásához.

 

 

Üdvözlettel, Szőke István

MEGÉRKEZETT A DSC WP SOROZAT!

 

A DSC WP8010 az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpont a 2-irányú PowerG technológiával, amely a kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket. A DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.
Elejére